Oy kullanan Ağrılılar, mesire alanlarına akın etti

Ağrı'da oy kullanan vatandaşlar, mesire alanlarına akın etti. Havanın da güneşli ve sıcak olmasıyla Ağrılılar mangal yakıp, semaver çayı içti.    30 Mart'ta Ağrı'daki seçimler, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Oy kullanan Ağrılılar, mesire alanlarına akın etti

Ağrı'da oy kullanan vatandaşlar, mesire alanlarına akın etti. Havanın da güneşli ve sıcak olmasıyla Ağrılılar mangal yakıp, semaver çayı içti.

    30 Mart'ta Ağrı'daki seçimler, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yapılan itiraz sonucunda bugün yeniden gerçekleştirildi. Günün erken saatlerinde sandık başına giden Ağrılılar, olaysız şekilde oy kullandı. Havanın da güneşli olmasını fırsat bilen Ağrılılar oy kullandıktan sonra il genelindeki mesire alanlarına akın etti. Mangal kayıp, semaver çayını yudumlayan Ağrılılar, seçimlerin ülkele ve şehre hayırlı olması temennisinde bulundu. Arkadaş grubuyla oy kullandıktan sonra şehir merkezine 5 kilometre uzaklıktaki mesire alanına gelen Mehmet Aycan, "Oyumuzu kullandık. Pikniğe geldik. Hava çok güzel. Seçimler ülkemize ve Ağrı'ya hayırlı olsun." dedi.

CİHAN

Yorumlar