Otoparktan ücretsiz bebek ve engelli arabası hizmeti

Kayseri’deki katlı otoparkta vatandaşın işini kolaylaştırmak adına yeni bir uygulama başladı. Otoparka aracını koyanlar, çocukları varsa onun için bebek arabasını, engelli ya da yaşlısı varsa engelli arabasını, hava yağışlı ise...

Google Haberlere Abone ol
Otoparktan ücretsiz bebek ve engelli arabası hizmeti

Kayseri’deki katlı otoparkta vatandaşın işini kolaylaştırmak adına yeni bir uygulama başladı. Otoparka aracını koyanlar, çocukları varsa onun için bebek arabasını, engelli ya da yaşlısı varsa engelli arabasını, hava yağışlı ise şemsiyeleri ücretsiz kullanabilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kayseri İmar ve İnşaat Tic. AŞ, bünyesindeki otoparklarda hizmet kalitesini yükseltecek adımlar atıyor. 'Güvenle Park, Kaliteli Hizmet' anlayışı ile hizmet veren İmar AŞ, bünyesindeki otoparklarda renklendirme, yönlendirme çalışmalarının yanı sıra vatandaşlara çeşitli kolaylık sağlayıcı inovaktif çözümler ortaya koyuyor. Kayseri İmar ve İnşaat Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelebi, gelişmiş ve gelişmekte olan şehirlerde otoparkların önemine vurgu yaparak, sektörün daima yenilikleri takip ederek kaliteli hizmet sunması gerektiğini belirtti.

Yol kenarı park alanı, katlı ve kapalı otoparklarda 3 bin 160 araç kapasitesinin bulunduğunu söyleyen Çelebi, "Kentimizdeki otoparkları işleten Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret AŞ de trafikteki yoğunluğu azaltmak, alternatif park alanları oluşturmak ve modern parklanma anlayışı ile hizmet vermektedir. Daha modern, güvenilir ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile yenilikçi çözümler üreterek, en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olan şirketimiz, yeni fikirler ortaya koyuyor. Bu bağlamda otoparklarımıza araçlarını park eden vatandaşlarımız, hizmet standına gelerek ihtiyaçları doğrultusunda bebek arabası, engelli arabası veya şemsiye kullanabiliyor. Vatandaşların şehir merkezini keyifle dolaşabilmesi için şirketimiz, müşterilerin kullanımına açık materyalleri bu stantta barındırıyoruz." dedi.

Bu uygulamanın şimdilik Hunat Katlı Otoparkı’nda bulunduğunu söyleyen Çelebi, en kısa zamanda diğer otoparklarda da bu uygulamanın hayata geçeceğini kaydetti. Çelebi, şirketin Kayseri Büyükşehir Belediyesi misyon ve vizyonları çerçevesinde yenilikçi çözümler üretmeye devam edeceğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar