Otomobilinde kurşun yağmuruna tutuldu

Sultangazi'de, otomobiliyle seyir halinde olan Onur Y. (25) kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Otomobilinde kurşun yağmuruna tutuldu

Sultangazi'de, otomobiliyle seyir halinde olan Onur Y. (25) kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Kurşun yağmuruna tutulan Onur Y., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırının, mahallede daha önce yaşanan olayların devamı olduğu iddia edildi.

Olay, Habibler Mahallesi A-1 Caddesi Habibler Anadolu Lisesi önünde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 DSL 90 plakalı otomobiliyle A-1 Caddesi üzerinde ilerleyen Onur Y., 2721/1 Sokak’tan çıkan iki otomobildeki şahısların silahlı saldırısına uğradı. Kurşun yağmuruna tutulan Onur Y., otomobiliyle kaçmaya çalışırken yaklaşık 150 metre ileride kaza yaptı. Onur Y., çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Aşırı kan kaybeden Onur Y., Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altındaki yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İhbar üzerine söz konusu adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, emniyet şeridiyle kapattığı olay yerinde 16 adet mermi kovanı buldu. Onur Y.’ye ait otomobilde de kurşun delikleri olduğu görüldü. Saldırının daha önce iki grup arasında yaşanan olayların devamı olduğu öne sürüldü. Olayların daha da büyümesi ihtimaline karşı mahallede çevik kuvvet polisleri önlem aldı. Olayların büyümesinde tedirgin olan aileler, okula gelerek çocukları aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra iki otomobille kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.


CİHAN

Yorumlar