Otomobilin her yerinden eroin çıktı

Kırıkkale’de polisin düzenlediği operasyonda bir otomobilin değişik bölgelerine gizlenmiş halde 45 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Geçen günlerde de yine bir araçta 50 kilo eroin ele geçirilmişti. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Google Haberlere Abone ol
Otomobilin her yerinden eroin çıktı

Kırıkkale’de polisin düzenlediği operasyonda bir otomobilin değişik bölgelerine gizlenmiş halde 45 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Geçen günlerde de yine bir araçta 50 kilo eroin ele geçirilmişti.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, yaptıkları operasyonda, durumundan şüphelendikleri bir otomobili çevre yolunda durdurdu.

Ekipler narkotik köpeği Leydi'nin de yardımıyla otomobilde arama yaptı. Aramalarda otomobilin alt kısmına özel bir düzenekle yerleştirilmiş halde 45 kilogram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili A.B.H.A. isimli zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, eroinin doğu illerinden batı illerine sevk edildiğini ve bu güne kadar ele geçirilen en yüksek oranlardan biri olduğunu bildirdi. Onar, operasyonda emeği geçen ekiplere teşekkür etti. Zanlının İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun sürdüğü belirtildi. CİHAN

Yorumlar