Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Beyoğlu’nda plakası belirlenemeyen bir otomobil, seyir halindeki bir motosiklete arkadan çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Beyoğlu’nda plakası belirlenemeyen bir otomobil, seyir halindeki bir motosiklete arkadan çarptı. Metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatnı kaybetti. Kaza yerine gelen şahsen yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza, saat 01.45 sıralarında Tophane Necatibey Caddesi Galata Köprüsü istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil, önce önünde seyreden Volkan Nuhoğlu idaresindeki 34 TP 5446 plakalı motosiklete, park halindeki 34 GZY 42 plakalı araca çarptı. Otomobil sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaşırken, yerde metrelerce sürüklenen Volkan Nuhoğlu ise ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nuhoğlu’na kalp masajı yaptı. Ancak Volkan Nuhoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Haberi alır almaz olay yerine gelen Nuhoğlu’nun ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.
Nuhoğlu’nun cesedi polisin incelemesinin ardından ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

POLİS OLAYDAN SONRA KAYIPLARA KARIŞAN SÜRÜCÜYÜ ARIYOR

Kazanın hemen ardından çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, kayıplara karışan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. . Kaza nedeniyle cadde trafiği bir süre tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

CİHAN

Yorumlar