Otomobilden takipli hırsızlık kamerada

Tuzla’da camı patlatılan otomobilden içerisinde 70 bin lira olan çantayı çaldıkları ileri sürülen kişilerden Emrah G.

Google Haberlere Abone ol
Otomobilden takipli hırsızlık kamerada

Tuzla’da camı patlatılan otomobilden içerisinde 70 bin lira olan çantayı çaldıkları ileri sürülen kişilerden Emrah G. (25) yakalandı. Mağdur A.T.’nin bankadan çıkıp aracını park etmesi sırasında jammerla yapılan engelleme ve şüphelilerin araca yanaşma anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Polise başvuran A.T., Tuzla’da park ettiği otomobilinin camı kırılarak, içerisinde 70 bin lira olan çantasının çalındığı şikayetinde bulundu. Hırsızlıkla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye alarak A.T.’nin bankadan çıkıp aracını park ettiği yere kadar tüm görüntüleri incelemeye aldı. Görüntülerde A.T.’nin Pendik’te bir banka şubesinden parayı çektiği, otomobiline binerek hareket ettikten sonra da bir başka otomobil tarafından takibe uğradığı görüldü. A.T.’nin, Tuzla’da otomobilini park ettiği sırada jammerli engelleme sebebiyle araç kapısını birkaç denemede kapatması yansıdı. Aynı görüntülerde, A.T. aracının yanından ayrılmasıyla birlikte araca yaklaşan bir kişinin kapıyı açamadığı, ardından şüphelilerin arabalarıyla yanına park ettikleri araçtan hırsızlığı gerçekleştirdikleri görüldü.

Görüntülerden şüphelilerin kullandığı otomobilin plakasını belirleyen polis, hırsızlık şüphelilerinden Emrah G.’yi gözaltına aldı. Hakkında benzer suçlardan 2 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası da bulunduğu anlaşılan Emrah G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Olay sırasında otomobili kullandığı belirlenen diğer şüphelinin yakalanması çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
CİHAN

Yorumlar