Otomobilde yılan paniği

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, otomobil içerisine giren yılan korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Yılan, itfaiye ekibinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı. Çıkarma işlemi sırasında yılan, bir itfaiye görevlisinin...

Google Haberlere Abone ol
Otomobilde yılan paniği

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, otomobil içerisine giren yılan korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Yılan, itfaiye ekibinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı. Çıkarma işlemi sırasında yılan, bir itfaiye görevlisinin elini ısırdı.

Atakent Mahallesi'nde bulunan Osman Gazi İlköğretim Okulu'nun bahçesinden Postane Caddesi'ne çıkan yaklaşık 1 buçuk metrelik yılan panik oluşturdu. Yılanı gören vatandaşlar, korkuyla yılanı bulunduğu yerden uzaklaştırmak istedi ancak başarılı olamadılar. Yılan, yoldan geçmekte olan Ahmet Kılıçaslan idaresindeki otomobilin içerisine girdi. Kılıçaslan, otomobilini durdurdu ve aşağı indi. Otomobilin başına toplanan vatandaşlar, yılanı ses çıkartarak dışarıya çıkartmaya çalıştı. Ancak yılan saklandığı yerden çıkmadı. Hemen itfaiye ekipleri arandı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, otomobilin her yerini aradı, ancak yılan bir türlü bulunamadı.

Kılıçaslan, yılanı bulunduğu yerden çıkartmak için ot toplayarak otomobilin altında yaktı. Dumana rağmen çıkmayan yılan, otomobilin motor kısmına kaçtı. İtfaiye erlerinden biri eldivenle kuyruk kısmından yılanı yakaladı, ancak yılanı bir türlü bulunduğu yerden çıkartamadı. Pes etmeyen itfaiye eri, yılan bulunduğu yerden çıkartmayı başardı. Yılan, ani hareketler ile kendisini tutan itfaiye erini ısırdı. İtfaiye ekipleri arkadaşlarını hastaneye götürürken, yakalanarak bir poşet içerisine konulan yılan, doğaya salınmak üzere ormanlık alana götürüldü.

Aracın sahibi Ahmet Kılıçaslan, "Okuldan direğe sarılmış ve duvarı aşarak bu tarafa geçmiş. Görenler kendisini kovalarken benim aracın motoruna girdi. Uğraştık çıkmayınca itfaiyeyi çağırdık. Onlarda bulmayınca benim ve diğer vatandaşların korktuğunu ve hayal gördüğümüzü düşündü. Ancak ateş yakınca yılan hareket etti. Çok şükür bulundu." dedi. CİHAN

Yorumlar