Otomobilde öldürülmüş halde erkek ve kadın cesedi bulundu

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde, otomobil içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi bulundu. Jandarma ekipleri olay ile ilgili araştırmayı genişletti.Tavşanlı Top Sahası mevkiinde,...

Google Haberlere Abone ol
Otomobilde öldürülmüş halde erkek ve kadın cesedi bulundu

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde, otomobil içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi bulundu. Jandarma ekipleri olay ile ilgili araştırmayı genişletti.

Tavşanlı Top Sahası mevkiinde, araç içerisinde 2 ceset bulunduğu ihbarını alan Yalova Jandarması, olay yerindeki 54 VD 655 plakalı araç içerisinde, kafasından vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi ile karşılaştı. Otomobilin Sakarya'dan kiralandığı ve cesetlerin ise Sakarya nüfusuna kayıtlı Ümit Can Aydoğdu (27) ve Demet Akbaş'a (25) ait olduğu tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, Demet Akbaş'ın eve gelmemesi üzerine perşembe günü Sakarya Jandarması'na giden ailesinin kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi.

Jandarma, araç içinde bulunan 25 yaşındaki Demet Akbaş'ın ellerinin bir tülbentle direksiyona bağlandıktan sonra Ümit Can Aydoğdu tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü, daha sonra şahsın pompalı tüfeği kendi kafasına dayayıp bir el ateş ederek intihar ettiği üzerinde duruyor. Çiftin ikisinin de ayrı kişiler ile evli olduğu, Aydoğdu'nun, Akbaş'ı sevdiği ve genç kadının bu ilişkiden rahatsız olduğu iddia ediliyor. Jandarmanın olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

CİHAN

Yorumlar