Otomobil Bagajında Tehlikeli Yolculuk

Kahramanmaraş'ta bir otomobilin bagajında yolculuk yapan üç genç, görenleri şaşkına çevirdi. Gençlerin bu hallerini kayıt altına alması ve eğlenmesi de dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Otomobil Bagajında Tehlikeli Yolculuk

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Çoğulhan Mahallesi yolu üstünde bir aracın bagajında gezi oluşturan üç genç, görenleri şaşkına çevirdi. Gençlerin bu hallerini kayıt altına alması ve eğlenmesi de dikkat çekti.

CEP TELEFONUNA YANSIDI

Afşin ilçesinden Çoğulhan Mahallesi yolu üstünde seyir şeklinde bulunan otomobili gören vatandaşlar, aracın içerisinde yer kalmadığı için bagajda gezi oluşturan üç kafadarı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

KENDİLERİ DE ÇEKTİ

Otomobilin art tamponun çok fazla yük itibarıyla yere değmesine santimler kalan bagajda gezi eden üç genç, çıkarlarını kameraya piyasa vatandaşları, kendileri de cep telefonlarıyla görüntülemeyi ihmal etmedi.

ŞAŞKIN BAKIŞLAR

Tehlikeli olmasına karşın araba bagajında gezi yaparak giden üç şahıs ve araba sürücüsü çevredeki vatandaşların şaşkın bakışlarına aldırmadan yolculuklarına devam etti. Bagaj içerisinde kilometrelerce gezi oluşturan aracın seyir halindeyken trafiğin hummalı olmaması, kullanıcılarını az da olsa rahatlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar