Otomobil, ambulanla çarpıştı: 4 yaralı

Erzurum'da hasta nakli yapan bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu biri hamile kadın olmak üzere 4 kişi ağır yaralandı. Erzurum merkez Aziziye ilçesi Dadaşkent Tariktar durağında, içerisinde hasta bulunan 112 Acil Servis'e ait Nihat...

Google Haberlere Abone ol
Otomobil, ambulanla çarpıştı: 4 yaralı

Erzurum'da hasta nakli yapan bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu biri hamile kadın olmak üzere 4 kişi ağır yaralandı.

Erzurum merkez Aziziye ilçesi Dadaşkent Tariktar durağında, içerisinde hasta bulunan 112 Acil Servis'e ait Nihat Mollaoğlu idaresindeki 25 LS122 plakalı ambülans, Bölge Eğitim Araştırma Hastahanesi'nde aşçılık yapan Sadık Karadaş (35) idaresindeki 25 AH 178 plakalı otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle otomobil orta refüje çıkıp MOBESE kamerasının bulunduğu direğe çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Karadaş ile hamile eşi Bahar Karadaş(30) camdan dışarı fırladı. Ambulans ise kaldırıma çıkarak bir ağacı altına alarak durabildi. Ambulanstaki hasta Bilgi Gizli (28) ile diğer yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Bölge Eğitim ve Yakutiye Araştırma Hastahaneleri'ne sevk edildi. Hamile olduğu belirtilen Bahar Karadaş'ın ameliyata alındığı ve sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Görgü tanıklara kazaya sirenini çalmadan trafikte hızla seyreden ambulansın neden olduğunu ileri sürdü. CİHAN

Yorumlar