Otodan hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheli suçüstü yakalandı

Gaziantep'te, 6 otomobilden teyp ve hoparlör çaldıkları iddia edilen 1’i 18 yaşından küçük 3 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Otodan hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheli suçüstü yakalandı

Gaziantep'te, 6 otomobilden teyp ve hoparlör çaldıkları iddia edilen 1’i 18 yaşından küçük 3 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı. Çaldıkları iddia edilen eşyalarla birlikte yakalanan şüphelilerin,kentteki 22 ayrı hırsızlık olayına daha karıştıkları belirlendi.

Binevler Mahallesi’nde önceki gece meydana gelen olayda, Y.B., M.O.T. ve 18 yaşından küçük M.S. S, 20 numaralı sokakta park halinde bulunan 6 otomobilin camlarını kırarak içerisindeki teyp ve hoparlörleri çaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, 3 şüpheliyi çuvalla taşıdıkları 6 teyp, 13 hoparlör ile pense ve tornavidayla birlikte kovalamaca sonucu yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan şahısların daha önceden meydana gelen 22 hırsızlık olayı ile bağlantılı olduğu tespit edildi. Şüphelilerden yaşı küçük M. S. S., Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edilirken, diğer 2 şüpheli ise sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli şahıslardan hırsızlık malı satın alan E.T. isimli şahıs hakkında da yakalama kararı çıkartıldı.

CİHAN

Yorumlar