Otobüsün bozulan engelli asansörünü yolcular tamir etmeye çalıştı

Etimesgut ilçesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsün engelli asansörü bozulunca, yolcular asansörü tamir etmek için çalıştı. Uzun uğraşlara rağmen asansörün kapanmaması sebebiyle yolcular otobüsten inerek diğer otobüsleri...

Google Haberlere Abone ol
Otobüsün bozulan engelli asansörünü yolcular tamir etmeye çalıştı

Etimesgut ilçesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsün engelli asansörü bozulunca, yolcular asansörü tamir etmek için çalıştı. Uzun uğraşlara rağmen asansörün kapanmaması sebebiyle yolcular otobüsten inerek diğer otobüsleri bekledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 512 numaralı otobüsü Etimesgut ilçesi Etimesgut İlkokulu’nda yolcu almak için durdu. Yolcular arasında bulunan bedensel engelli Osman Polat’ın orta kapıdan binmesi için engelli asansörü açıldı. Ancak bu sırada bozulan engelli asansörü kapanmadığı için otobüs hareket edemedi. Otobüsteki vatandaşlar, asansörü tamir etmek için uzun süre uğraştı. Bazı vatandaşlar otomatik asansörü ayakları ile iterek kapatmak istedi. Engelli Osman Polat da asansörün kumandasını alarak kapatmaya gayret etti. Yarım saati aşkın bir süre asansörü çalıştırmak için uğraşan sürücü başarılı olamayınca Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nden teknik ekip çağırdı. Bu sırada otobüsten inen yolcular, diğer otobüslerin gelmesini bekledi. Otobüste yalnızca engelli Osman Polat kaldı. Pazar günü olması sebebiyle diğer otobüslerin geç gelmesine sinirlenen yolcular, belediyeye tepki gösterdi.

CİHAN

Yorumlar