Otobüste yananların cesetleri Adli Tıp'a getirildi

TEM Otoyolu Kavacık mevkiinde dün, Edirne istikametine giden özel halk otobüsünde henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangında 4 kişi ölmüş 15 kişide yaralanmıştı. Otobüste yanarak ölen 4 kişinin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na getirildi.Olay...

Google Haberlere Abone ol
Otobüste yananların cesetleri Adli Tıp'a getirildi

TEM Otoyolu Kavacık mevkiinde dün, Edirne istikametine giden özel halk otobüsünde henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangında 4 kişi ölmüş 15 kişide yaralanmıştı. Otobüste yanarak ölen 4 kişinin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Olay dün saat 14.00 sıralarında TEM otoyolu Kavacık mevkiinde meydana gelmişti. İddiaya göre Edirne istikametine giden Zeynel Abidin Arslan'ın kullandığı 34 JL 8098 plakalı 500 T hatlı Tuzla-Topkapı arasında çalışan özel halk otobüsünde çıkan yangında 4 kişi ölmüş 15 kişi yaralanmıştı.

Yanarak ölen Ahmet Nalbantoğlu (48), Tevrat Barışık (52), Şuaip Küçükkaya (55) ve Şuaip Küçükkaya eşi Nermin Küçükkaya'nın (53) cesetleri kaldırıldıkları Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınarak Yenisbosna'daki Adli Tıp'a getirildi.

Hayatına kaybedenlerden Tevrat Barışık’ın oğlu ve akrabaları ile diğer ölenlerin yakınları cenazeleri almak için öğle saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na geldi. Cenazelerin geç verilmesine tepki gösteren Barışık’ın amca oğlu Kadir İnan, "Ülkemiz de en küçük bir klinikte ileri düzeyde deneyler yapılıyor. Sanki burası bir mezbaha neymiş gibi otopsiyi yapacak doktorun olmaması üzücü bir durum. Zaten biz ailesi olarak acımız çok büyük bir de bizi böyle mağdur etmeleri bizim acımızı daha da arttırıyor." dedi.

Barışık'ın kayınbiraderi Mahmut Barışık ise "Polisler bize Adli Tıp Kurumu'na gidin orada otopsiden sonra cenazenizi alırsınız dediler. Fakat buraya geldik hiçbir muhatap bulamadık. Bize cenazeyi 2 gün sonra vereceğiz diyorlar. Cenazemizi bize verene kadar buradan ayrılmayacağız." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar