Otobüs şoförünü öldüren zanlıya olay yerinde keşif yaptırıldı

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da 10 Ocak 2013 günü bindiği halk otobüsünün şoförünü bıçaklayan zanlı M.

Google Haberlere Abone ol
Otobüs şoförünü öldüren zanlıya olay yerinde keşif yaptırıldı

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da 10 Ocak 2013 günü bindiği halk otobüsünün şoförünü bıçaklayan zanlı M.T.'ye (26) geniş güvenlik önlemleri arasından keşif yaptırıldı.

2013 yılı 10 Ocak günü bindiği şehir içi yolcu taşımacılığı yapan ve Semir Bağdadi (25) yönetimindeki 31 J 065 plakalı özel halk otobüsünde ön kapıdan inme nedeniyle başlayan tartışmada şoförü kalbinden bıçaklayan zanlı M.T. olayın ardından kaçmış ve daha sonra polise giderek teslim olmuştu. Yapılan ilk sorgunun ardından olayda M.T.'yi azmettirdikleri gerekçesi ile gözaltına alınan ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi daha geniş güvenlik önlemleri arasında keşif yaptırıldı.
10 Ocak 2013 günü gündüz Caddesi Üzerindeki otobüs durağında meydana gelen olayda kullanılan otobüs yine aynı durağa getirildi. Cezaevinden alınan zanlı ve zanlıyı azmettirdiği iddia edilen 2 kişi görgü tanıkları ile birlikte o gece yaşananları otobüste yeniden anlattı. Zanlının o gece yaşananları anlattığı anlar ise araç içerisinde bulunan kamera tarafından kaydedildi.

CİNEYET ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Olay, merkez ilçedeki Gündüz Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Semir Bağdadi (25) yönetimindeki 31 J 065 plakalı özel halk otobüsü durağa yaklaştı. Durağa gelmeden önce sohbet ettiği görülen ve isminin M.T. olduğu öğrenilen yolcu ön kapıdan inmek istedi. Şoför Bağdadi, buna izin verilmediğini yolcu M.T.’ye söyledi. Bir süre münakaşa sürerken M.T. önce şoföre tokat attı, ardından üzerindeki bıçakla Semir Bağdadi’ye saldırdı. Saldırı anı otobüsteki kamera tarafından çekildi. Saldırıyı gerçekleştiren M.T. bıçakladıktan sonra otobüsten inerek olay yerinden kaçarken, bıçaklanan Semir Bağdadi, götürüldüğü Antakya Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen cinayetin ardından yakalanan şüpheli M.T., sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.
CİHAN

Yorumlar