Otobüs faciası güvenlik kamerasında

Kabataş’ta yaşanan otobüs kazası iskelenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde önce bir ticari taksiye çarpan otobüs çok sayıda vatandaşı da altına alıyor.Kabataş'ta 2'si ağır 18 kişinin yaralandığı...

Google Haberlere Abone ol
Otobüs faciası güvenlik kamerasında

Kabataş’ta yaşanan otobüs kazası iskelenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde önce bir ticari taksiye çarpan otobüs çok sayıda vatandaşı da altına alıyor.

Kabataş'ta 2'si ağır 18 kişinin yaralandığı otobüs kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi’ne (BUDO) ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otobüsün yönü bir anda iskeleye dönüyor. Kontrolden çıkan otobüs önce ticari taksiye çarparak taksiyi sürüklüyor. Vatandaşlar panik halinde kaçışmaya başlıyor. Bu sırada bir kadının otobüsün altında kaldığı görülüyor. Kazanın hemen ardından olay yerine yardım için vatandaşların koştuğu gözleniyor.

Kabataş'ta saat 09.00 sıralarında İETT otobüsü, önce bir ticari taksiye ardından da yolcuların bulunduğu iskeleye çarparak savaş alanına çevirmişti. Kazada yaralanan 2 ağır 18 kişi, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

CİHAN

Yorumlar