Otobüs fabrikası Güleryüz, İNSİAD üyelerini ağırladı

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) Otomotiv Komitesi üyeleri, Bursa’nın Gemlik ilçesinde faaliyet gösteren Güleryüz Otobüs Fabrikası'nı gezdi.

Google Haberlere Abone ol
Otobüs fabrikası Güleryüz, İNSİAD üyelerini ağırladı

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) Otomotiv Komitesi üyeleri, Bursa’nın Gemlik ilçesinde faaliyet gösteren Güleryüz Otobüs Fabrikası'nı gezdi.

    İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği’nin markalaşma, kurumsallaşma ve ortaklık kültürünü geliştirme amacı doğrultusunda sektörel gezileri devam ediyor. Bursa otomotiv sektörünün gurur kaynağı olan Türkiye’nin önde gelen otobüs fabrikası Güleryüz İNSİAD üyelerini ağırladı. Gezi, fabrika yönetim binasında tanışma ve sunumla başladı. Güleryüz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Keskin ve fabrika müdürü Mustafa Demirci firmanın kuruluşu, faaliyetleri ve kurumsal yapısı hakkında bilgi verdi.

    İNSİAD üyeleri ile tecrübelerini paylaşan Keskin, ticaretin sadece sermaye ile yapılmadığını, tecrübe, bilgi, birikim ve sürekli sabır gerektirdiğini anlattı. Çok ortaklı bir aile şirketi olarak yaklaşık 50 yıldır sürekli mücadele içinde olduklarını söyleyen Keskin, kardeşler arasındaki sevgi-saygı ve iş taksiminin süreklilikte ve başarıda önemli bir etken olduğunu ifade etti. Ticarette istikrarın önemine değinen Keskin, “Özellikle yabancılar sizinle iş yapacakları zaman o anki durumunuza göre değil, daha çok geçmişinize bakıyor. Çizginizi bozmadıysanız, kurumsal anlamda kişiliğiniz oturmuşsa sizinle çalışıyor. Bizim kalite anlayışımız; Müşterilerimizin beklentilerinin de üstünde yeni tasarımlar geliştirerek, memnuniyetlerini en üst düzeye çıkaran, Satış sonrası servis hizmetleriyle müşterinin hep yanında olan, Teknolojik alt yapısını sürekli geliştirerek kendini yenileyen, rekabet gücünü arttıran,
Kurulan kalite sistemi ile her alanda sürekli gelişen bir firma olmaktır. Sloganımız ise Güleryüz’lü hizmet güleryüzlü müşteri. Bu çizgiden taviz vermediğimiz için bugün Mercedes, Man, Renault, Volvo ve Daf gibi dünyanın gözde markalarıyla ortak projelere imza atabiliyoruz.” diye konuştu.

    İNSİAD Otomotiv Komitesi Başkanı Necdet Bayram, Güleryüz Otobüs Fabrikası'nın kapılarını İNSİAD üyelerine açan Güleryüz A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Keskin’e teşekkür etti. İNSİAD’ın üyeler arasında birlik ve beraberliğini sağlamanın yanında kurumsal gelişimlerine katkıda bulunmak için gezilere önem verdiğini aktaran Bayram, “Bizi misafir ettiğiniz için, fabrikanızı gezip görmemize müsaade ettiğiniz için ve ayrıca 50 yıllık mesleki bilgi ve birikiminizi bizimle paylaştığınız için Güleryüz ailesine İNSİAD adına teşekkür ediyorum. Üyelerimizin her biri kendi alanında istifade ettiklerine ve verimli bir gezi olduğuna inanıyorum.” dedi.

    Fabrika Müdürü Mustafa Demirci, İNSİAD üyelerine üretim tesislerini gezdirerek detaylı bilgi verdi, merak edilen hususlarda soruları yanıtladı. Gezi, fabrikada verilen yemek ile sona erdi. CİHAN

Yorumlar