Otelde yangın çıktı, müşteriler tahliye edildi

Beyoğlu’nda, bir otelde izolasyon çalışmaları yapıldığı sırada çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu.

Google Haberlere Abone ol
Otelde yangın çıktı, müşteriler tahliye edildi

Beyoğlu’nda, bir otelde izolasyon çalışmaları yapıldığı sırada çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. Müşteri ve çalışanların hızla tahliye edildiği olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Olay, Galatasaray Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan bir otelde 12.00 sıralarında meydana geldi. Yangının izolasyon çalışması sırasında bir kıvılcımın yanıcı maddeyle temas etmesi sonucu çıktığı bildirildi. Yangın kontrolden çıkınca çalışanlar ve müşteriler hızla tahliye edildi. Alevler söndürülemeyince olay yerine itfaiye çağrıldı. Beyoğlu ve Fatih müfrezelerinden itfaiye ekipleri olaya müdahale etti. Yoğun duman itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu tahliye edildi. Dumanın tahliye edildiği sırada tüm sokak duman içerisinde kaldı.

Demircinin kaynak sırasında izolasyon maddesinin tutuşturduğunu belirten otel çalışanlarından Serkan Bütün, “İzolasyon alev aldı söndüremedik. 7-8 tüp harcadık ama sönmedi. İçeride kimse yoktu. Ay başında açılacaktı iş yeri ama bu gidişle zor açılır.” dedi.

Yangına toplantı yaptıkları sırada yakalandıklarını ifade eden otel müşterilerinden Atül Soytuna kendi imkanlarıyla binadan çıktıklarını, ölen ya da yaralananın bulunmadığını aktardı.

CİHAN

Yorumlar