Otelde çıkan yangında bir kişi odasında ölü bulundu

İzmir’in Çeşme ilçesinde bir otelin çatı katında çıkan yangında dumandan etkilendiği öğrenilen bir kişi hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Otelde çıkan yangında bir kişi odasında ölü bulundu

İzmir’in Çeşme ilçesinde bir otelin çatı katında çıkan yangında dumandan etkilendiği öğrenilen bir kişi hayatını kaybetti. Müşteriler, itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Narlıca Dolaplıkuyu mevkisindeki dört yıldızlı bir otelin çatı katında, sabah saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Otel çalışanları, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. Yılbaşını otelde geçiren müşteriler, personel ve itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. İtfaiyecilerin hummalı çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Ekipler tarafından odalar kontrol edildiği sırada 61 yaşındaki Mehmet Coşkun'un cesedi bulundu. Dumandan etkilenerek hayatını kaybettiği anlaşılan Coşkun'un cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yangının çıkış sebebininse bilirkişi incelemesiyle netlik kazanacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Yorumlar