Otel restoranı, turistlerin gözü önünde yıkıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde turistlerin gözü önünde bir otelin plajdaki restoran ve servis yeri yıkıldı. Evrenseki Plajı'ndaki kepçeli yıkımı plaja güneşlenmeye gelen turistler kumsalda oturarak izledi. Yıkım öncesi Manavgat Belediyesi...

Google Haberlere Abone ol
Otel restoranı, turistlerin gözü önünde yıkıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde turistlerin gözü önünde bir otelin plajdaki restoran ve servis yeri yıkıldı.

Evrenseki Plajı'ndaki kepçeli yıkımı plaja güneşlenmeye gelen turistler kumsalda oturarak izledi. Yıkım öncesi Manavgat Belediyesi zabıta ekipleri ve jandarma geniş güvenlik önlemi aldı. Bazı turistler ise yıkım anını kameralarıyla kayıt altına altına aldı. Alman turist David Winstlon ise yıkımı 6 kızı Emma ile birlikte Evrsenseki Plajı'nda kumsala oturarak izledi.

Manavgat Belediyesi'nin bir otele ait plajdaki yeri planda belirtilenin dışına çıkılması nedeniyle önce mühürlediğini ve ardında da yıktığı ifade edildi.

Otel yetkilileri, olayla ilgili bir açıklama yapmak istemediklerini tek üzüntülerini ise aktif turizm sezonunun yeni başladığı bir dönemde turistlerin gözü önünde yıkılması olduğunu dile getirdi.

Türkiye'ye gelen turistin üçte birini Antalya, Antalya'ya gelen turistinden üçte biri Manavgat'ta konaklıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre Manavgat, 190 bin yatak kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük yatak destinasyonuna sahip. CİHAN

Yorumlar