Ot yüzünden 3 yeğenini ve bir misafiri tüfekle yaraladı

Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Köyceğiz köyünde Kasım Erdal (47) ot yüzünden tartıştığı 3 amca çocuğu ile misafirlerini av tüfeğiyle vurdu. Saldırgan olay sonrasında kullandığı tüfekle birlikte ele geçirildi. Bir yaralının...

Google Haberlere Abone ol
Ot yüzünden 3 yeğenini ve bir misafiri tüfekle yaraladı

Erzurum'un Karayazı ilçesine bağlı Köyceğiz köyünde Kasım Erdal (47) ot yüzünden tartıştığı 3 amca çocuğu ile misafirlerini av tüfeğiyle vurdu. Saldırgan olay sonrasında kullandığı tüfekle birlikte ele geçirildi. Bir yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Karayazı'da hayvan otlatma meselesi yüzünden kan aktı. Sabah saatlerinde Kasım Erdal, köy dışındaki arazide hayvan otlatan amcasının oğulları Sefa (13), Metin (14), Esat Erdal (16) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kasım Erdal, yanında bulundurduğu av tüfeğiyle yeğenlerine hedef gözetmeksizin ateş açtı. Açılan ateş sonucu Metin, Sefa ve Esat Kartal ile köye misafirliğe gelen Sedat Uğrak (16) çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambülanslar ile ilçe devlet hastanesine sevk edildi. Saldırıda ağır yaralanan Sedat Uğrak ise helikopter ambülans ile Erzurum'a sevk edildi. Olayın duyulmasının ardından köye çok sayıda jandarma sevk edildi. Saldırgan olayda kullandığı tüfek ile birlikte ele geçirildi. Kasım Erdal, göz altına alındı.

Köy Muhtarı Nurettin Urgun, saldırı olayının sabah saatlerinde meydana geldiğini ve üzüntü duyduklarını belirtti. CİHAN

Yorumlar