Osmaniye Tabip Odası ilk Genel Kurulu'nu yaptı

Adana Tabip Odası'na üye olan Osmaniyeli hekimler kendi odalarına kavuştu. Yaklaşık 3 ay önce Türk Tabipler Merkez Konseyi’nin kararıyla Osmaniye Tabip Odası kurulması onaylanmış ve Dr.

Google Haberlere Abone ol
Osmaniye Tabip Odası ilk Genel Kurulu'nu yaptı

Adana Tabip Odası'na üye olan Osmaniyeli hekimler kendi odalarına kavuştu. Yaklaşık 3 ay önce Türk Tabipler Merkez Konseyi’nin kararıyla Osmaniye Tabip Odası kurulması onaylanmış ve Dr. Bengü Başlamıştı İmadoğlu başkanlığında Osmaniye Tabip Odası kurulmuştu. Odanın geçici yönetimi hazırlıklarını tamamlayarak ilk genel kurulunu geçtiğimiz gün Osmaniye’de gerçekleştirdi. Yapılan seçimlere Osmaniyeli hekimler büyük ilgi gösterdi.

    Seçim sonucunda Dr. Cengiz Dağlaraştı başkan olarak belirlenirken Genel Sekreterliğe Dr. Bengü Başlamıştı İmadoğlu, Muhasipliğe Uzm. Dr. Alptekin Keçebaş, Veznedarlığa ise Uzm. Dr. Salih Paker ve üyeliğe Uzm. Dr. İlknur Kutlu seçildi.

    Seçimler sonunda ayrıca Denetleme Kurulu üyeliklerine; Uzm. Dr. Adem Karabıyık, Uzm. Dr. İlhan Gökçek, Uzm. Dr. Mehmet Temel, Onur Kurulu üyeliklerine; Doç. Dr. Turgay Akgül, Uzm. Dr. Şitai Çığ, Uzm. Dr. Musa Ezici, Uzm. Dr. Alper Andaç, Dr. Osman Murat Fırat, Delegeler Dr. Ali Rıza Duman, Dr. Yusuf Başak, Dr. Kadir Yıldırım, Uzm. Dr. Orhan Elmas ve Uzm. Dr. Osman Atılgan getirildi.

    Seçimler sonunda kısa bir değerlendirme yapan Oda Başkanı Dr. Cengiz Çağlaraştı, henüz yeni kurulan bir oda olduklarını, en kısa zamanda Osmaniye Tabip Odası'nı kurumsal yapıya kavuşturacaklarını ve aktif bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

    Aynı zamanda Osmaniye Aile Hekimleri Derneği Başkanı da olan Çağlaraştı, “Hedefimiz Osmaniye'deki tüm hekimleri en iyi şekilde temsil etmek, iyi hekimlik yapabilmek, özlük haklarıyla ilgili çalışmalar yapmak ve onların dertlerine çare olmaktır.” dedi. CİHAN

Yorumlar