Osmaniye İl Emniyet Müdürü Ceren'den Kadirli Kaymakamı Çakmak’a veda ziyareti

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü görevini yaparken Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Tayfur Erdal Ceren, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak’a veda ziyaretinde bulundu.    İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, 2009 yılından...

Google Haberlere Abone ol
Osmaniye İl Emniyet Müdürü Ceren'den Kadirli Kaymakamı Çakmak’a veda ziyareti

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü görevini yaparken Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Tayfur Erdal Ceren, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak’a veda ziyaretinde bulundu.

    İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, 2009 yılından buyana Osmaniye Emniyet Müdürü olarak görev yaptığını bu süre içerisinde halkın dostluğunu, misafirperverliğini ve hoşgörüsünü hep yanında hissettiğini belirterek "Görev yaptığım süre içerisinde Kadirli halkının da yakın dostluğunu ve sevgisini yanımızda hissettik sayın Kaymakam Necip Çakmak bey nezdinde Kadirli halkına teşekkür ediyorum huzurlu sağlıklı ve başarı dolu günler diliyorum.’’ dedi.

    İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer ve İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Hakan Bozgedik’in de katıldığı ziyaret dolayısıyla Kaymakam Necip Çakmak, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’e plaket verdi.

CİHAN

Yorumlar