Osmaniye il birincisi FEM'den

FEM Dershaneleri Osmaniye Şubesi öğrencisi Ahmet Erdem Çağatay, Y-MF-1 puan türünde Türkiye 16.’sı, Osmaniye birincisi oldu. Düzenli olarak her gün 4 saat çalıştığını belirten Ahmet Erdem Çağatay, “Başarımda büyük katlıları olan...

Google Haberlere Abone ol
Osmaniye il birincisi FEM'den

FEM Dershaneleri Osmaniye Şubesi öğrencisi Ahmet Erdem Çağatay, Y-MF-1 puan türünde Türkiye 16.’sı, Osmaniye birincisi oldu.

Düzenli olarak her gün 4 saat çalıştığını belirten Ahmet Erdem Çağatay, “Başarımda büyük katlıları olan okul öğretmenlerim, özellikle dershane öğretmenlerim ve rehber öğretmenime çok çok teşekkür ederim. Dershanem sayesinde rakipler arasındaki yerimi gördüm. Dershanem bana soru çözme teknikleri ve yapılan denemeler ile de zamanı verimli kullanmayı öğretti.” dedi.

Üniversiteye hazırlananların yaz tatilini çok iyi değerlendirmesi gerektiğini vurgulayan Ahmet Erdem Çağatay, şöyle devam etti: “Sınava girecek olanlar bu yazı bir fırsat bilmelidirler. Çok test çözmekten ziyade konu eksikliklerini mutlaka gidermeliler ve anlamadıkları konuları mutlaka öğretmenlerine çekinmeden sormalı ve eksikliklerini gidermelidirler. FEM simetri seti konu öğrenmeme çok büyük katkı sağladı.”

Hedefinin Koç ya da Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği olduğunu söyleyen Çağatay, ”Elektrik elektronik mühendisi olarak ülkemin adını dünyaya duyurmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

FEM Dershanesi, başarısından dolayı Ahmer Erdem Çağatay'a dizüstü bilgisayar hediye etti. CİHAN

Yorumlar