Osmaniye Hoşgörü Okulları öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Osmaniye’de kurulu Hoşgörü Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Nuri Çomu Koleji öğrencisi Kardelen Öztürk, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. Kardelen Öztürk, hem...

Google Haberlere Abone ol
Osmaniye Hoşgörü Okulları öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Osmaniye’de kurulu Hoşgörü Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Nuri Çomu Koleji öğrencisi Kardelen Öztürk, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

Kardelen Öztürk, hem TEOG’un birinci dönem yapılan ilk sınavında hem de ikinci dönemki sınavda bütün soruları doğru cevapladı. Hoşgörü Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Pat, “6, 7 ve 8. sınıf sınavlarında bütün soruları doğru cevaplayan Kardelen Öztürk Türkiye birinciliğini elde etti. Öğrencimiz bu başarıyla hem okulumuzun hem de Osmaniye’nin gururu olmuştur. Elde ettiği başarılarıyla Özel Nuri Çomu Koleji başarısını bir kez daha tescillemiştir. Öğrencimiz ve ailesiyle birlikte öğrenmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Kardelen Öztürk’ün bundan sonrada başarılı olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

Her yıl eğitim öğretim başarısını kaç kademe arttırdıklarının belirten Pat, ”Okul olarak elde ettiğimiz başarılarla Osmaniye için Türkiye’yle yarışmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Başarasının arkasında okul ve ailesinin büyük etkisinin olduğunu belirten Kardelen Öztürk, “6 sınıftan beri Özel Nuri Çomu Koleji’n de okumaktayım. Okulumdaki rehber öğretmenim ve ailemle birlikte bir plan çıkarttık. Hazırlanan plana sadık kalarak düzenli çalışmanın sonunda başarılı olduğum için mutluyum. Derç çalışmanın yanında sosyal faaliyetlerden ayrı kalmadan da başarılı olunacağını çevremdekilere göstermiş oldum. Başarımda en büyük katkısı olan okuluma ve rehber öğretmenime ve sürekli beni destekleyen aileme çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar