Osmaniye Belediyesi, muhtarlar ve belediye personellerine iftar verdi

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, belediye çalışanları ve mahalle muhtarları ile iftarda bir araya geldi. İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Kadir Kara personel ve mahalle muhtarları...

Google Haberlere Abone ol
Osmaniye Belediyesi, muhtarlar ve belediye personellerine iftar verdi

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, belediye çalışanları ve mahalle muhtarları ile iftarda bir araya geldi. İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Kadir Kara personel ve mahalle muhtarları ile birlikte orucunu açtı.

İftar sonrasında bir konuşma yapan Başkan Kadir Kara, Osmaniye’ye birlikte hizmet eden belediye personelleri ve mahalle muhtarları ile aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Osmaniye eski Kaymakam ve Belediye Başkanı Ali Arguvanlı’nın cenaze töreni nedeniyle Ankara’da bulunan ve iftar yemeğine son dakikada yetişen Başkan Kara, merhum Ali Arguvanlı’ya da Allah’tan rahmet diledi.

Muhtarlar olarak kendilerini hizmet noktasında belediye ile beraber bir aile olarak gördüklerini ifade eden Türkiye Muhtarlar Federasyonu Osmaniye Şubesi Başkanı Ahmet Özener, Belediye Başkanı Kadir Kara’ya davetlerinden dolayı teşekkür etti.

katıldı. CİHAN

Yorumlar