Osmangazi Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediyenin projeleri hakkında meclis üyelerine bilgi Dündar, yapacakları hizmetlerle Osmangazi’nin...

Google Haberlere Abone ol
Osmangazi Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediyenin projeleri hakkında meclis üyelerine bilgi Dündar, yapacakları hizmetlerle Osmangazi’nin yeni dönemde temel atma ve açılış törenlerinin merkezi olacağını söyledi.

Osmangazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Dündar, Ramazan ayının manevi coşkusunu halkla iç içe olarak yaşadıklarını belirterek, “Osmangazi Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Ramazan ayı boyunca Eskici Mehmed Dede Aşevi, Elmasbahçeler Kültür Merkezi ve Sakarya Mahallesi’ndeki Kimsesizler Evi’nde her gün 2 bin 500 kişiye yemek dağıtımı yapıyoruz. Ayrıca tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 6 bin aileye erzak yardımında bulunduk. Aynı zamanda yapmış olduğumuz açılışlar ve temel atmalar ile vatandaşımıza olan hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yeni dönemde atacağımız sayısız temeller ve açılışını yapacağımız hizmetlerimiz ile Osmangazi’ye yepyeni bir görünüm kazandıracağız.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir sokak şarkıcısının zabıta ekipleri tarafından engellenmesi konusuna da değinen Başkan Dündar, “Bizler sokak müzisyenlerine kesinlikle karşı değiliz. Onlar kentin rengi. Bulundukları çevreye ayrı bir ahenk katıyorlar. Ancak bu konuda belli bir sınır olmalı. Her köşe başından bir müzik yükselirse bu defa da diğer vatandaşlarımız rahatsızlık duyabilir. Bu konuda dengeyi sağladığımız noktada sokak şarkıcıları gönül rahatlığıyla müziklerini yapabilir.” diye konuştu.

Meclis toplantısında CHP Grubu adına söz alan Grup Sözcüsü Recep Çohan’ın, DOSAB’da kurulması planlanan termik santralin yapımının önlenmesi gerektiği konusundaki isteğine cevap veren Başkan Dündar, “DOSAB, Bursa’nın yasalara ve kurallara en fazla uyan organize sanayi bölgesi. Aynı zamanda teknolojileri en iyi takip eden, gerekli araştırmaları yapan bir sanayi bölgesi. Çevreye kirleten her türlü yaptırıma biz de karşıyız. Konuyu takip ediyoruz.” diye ifade etti.

Konuşmalarının ardından, Osmangazi Belediyesi’nin temmuz ayı olağan meclis toplantısı günden maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

CİHAN

Yorumlar