OSB’de 160 fidan toprakla buluştu

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Organize Sanayi Bölge(OSB) Müdürlüğü tarafından fidan dikim töreni gerçekleştirildi. OSB’de düzenlenen programda 5 dönüm araziye 160 fidan dikildi.TSO ve OSB’nin ortak düzenlediği fidan dikim...

Google Haberlere Abone ol
OSB’de 160 fidan toprakla buluştu

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Organize Sanayi Bölge(OSB) Müdürlüğü tarafından fidan dikim töreni gerçekleştirildi. OSB’de düzenlenen programda 5 dönüm araziye 160 fidan dikildi.

TSO ve OSB’nin ortak düzenlediği fidan dikim töreninde TSO bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezinin katkılarıyla gerçekleştirilen programa Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tanzer Erdem ile çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.

Programda TSO Başkanı Osman Yıldırım, aynı zamanda bir sanayici olan Belediye Başkanı Sami Aydın’dan OSB’nin alt yapı problemlerinin çözümü konusunda söz aldı. Vali Alim Barut da fidanların toprakla buluşmasından mutlu olduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından 5 dönüm arazide toplamda 160 fidan dikildi. Programa katılanlara TSO tarafından tescili alınan Sivas köftesi ikram edildi. CİHAN

Yorumlar