Os-May Matematik yarışmasının ödül töreni yapıldı

Osmaniye Hoşgörü Koleji Hacı Hasan Doğru Fen Lisesi tarafından düzenlenen 8. sınıflar arası matematik yarışmasının ödül töreni büyük bir coşkuyla yapıldı.Ödül törenine okul müdürleri öğretmenler, dereceye giren öğrencilerin...

Google Haberlere Abone ol
Os-May Matematik yarışmasının ödül töreni yapıldı

Osmaniye Hoşgörü Koleji Hacı Hasan Doğru Fen Lisesi tarafından düzenlenen 8. sınıflar arası matematik yarışmasının ödül töreni büyük bir coşkuyla yapıldı.

Ödül törenine okul müdürleri öğretmenler, dereceye giren öğrencilerin ve öğrenci aileleri katıldı. Dereceye giren öğrencilere ödül olarak; birinciye 500 TL, ikinciye 400 tl ve üçüncüye 300 TL para ödülü, madalya ve başarı belgesi verildi. Onları yetiştiren öğretmenler ise küçük altın, başarı belgesi, kalem seti. okul müdürlerine ise, plaket, masa seti ve başarı belgesi takdim edildi.

Osmaniye il geneli yapılan yarışmanın sonucu ise şöyle; Devlet okulları arasında Abdurrahim Gizer Ortaokulundan Ali Akkaya Seyhan, özel okullar arasında ise 1.liği Kadirli Özel Serhat Ortaokulundan İbrahim Yiğit oldu.

Ödül töreninde konuşma yapan Hoşgörü Liseleri Müdürü Lokman Kılıç şunları ifade etti; "Hacı Hasan Doğru Fen Lisemiz ve Ayşe Doğru Lisemiz kurulduğu yıldan itibaren eğitim adına katkı sağlayacak güzel işlere imza atıyor. Okullarımız spor, sanat, sosyal ve bilimsel çalışmalarının yanı sıra, vermiş olduğu dil eğitimiyle de farkını ortaya koymaktadır. Bu sene matematik yarışmasını devlet okulları ve özel okullar olarak iki ayrı kategoride değerlendirme yaparak toplam 60 öğrenciye ödül verdiklerini belirten Okul Müdürü Kılıç: "Destek veren okul müdürlerine, öğretmenlere, velilere, Anafen dershanelerine ve katılan öğrencilere teşekkür ediyorum" dedi. CİHAN

Yorumlar