Ortaokul öğrencilerinden anlamlı bağış

Aksaray Merkez Laleli Mahallesi'nde bulunan Mehmetçik Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, okulda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları 2 tekerlekli sandalyenin birini Aksaray Devlet Hastanesi'ne, diğerini de mahallede bulunan yürüme ve gö.

Google Haberlere Abone ol
Ortaokul öğrencilerinden anlamlı bağış

Aksaray Merkez Laleli Mahallesi'nde bulunan Mehmetçik Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, okulda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları 2 tekerlekli sandalyenin birini Aksaray Devlet Hastanesi'ne, diğerini de mahallede bulunan yürüme ve görme engelli vatandaşa bağışladı.

Mehmetçik Ortaokulu, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Emekli ve Okul Rehberlik Öğretmeni Serdar Balcıoğlu eşliğinde hastaneye gelen 8. sınıf öğrencileri Esra Tekcan, Rümeysa Melike Gür, Ummahanı Duyar ve Rüveyda Ateş, tekerlekli sandalyeyi hastane yetkililerine teslim etti. Öğrenciler, tekerlekli sandalyeyi hastaneye teslim ederken, gerçekleştirdikleri bağışın diğer öğrenci arkadaşlarına da örnek olmasını istediler.

Öğrenciler, “Okulumuz, genelde dar gelirli ailelerin yaşadığı Laleli Mahallesi'nde, Mehmetçik Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri olarak bizler, okulumuzda kendi imkanlarımızla kermes düzenledik. Kermesten elde ettiğimiz gelirle, sınıfımızın ihtiyaçları ile birlikte tanesi 250 lira olan 2 adet tekerlekli sandalye aldık. Aldığımız tekerlekli sandalyenin bir tanesini mahallemizde bulunan yürüme ve görme engelli Ahmet Gür isminde bir hastaya verdik. Diğer tekerlekli sandalyeyi ise Aksaray Devlet Hastanesi'ne bağışlıyoruz. Öğrenciler olarak yaptığımız bu bağışın diğer okullarda eğitim gören öğrenci arkadaşlara da örnek olmasını bekliyoruz." dediler.
CİHAN

Yorumlar