Ormanlı İlkokul-Ortaokulu bu yıl da iddialı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) görevlileri, Eğitimde Kalite Sistemi Uygulamaları kapsamında Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde ülke genelinde ilk 10’a girerek finale kalan Zonguldak Ereğli Ormanlı İlkokul-Ortaokulu’na saha ziyaretleri gerçekleştirdi....

Google Haberlere Abone ol
Ormanlı İlkokul-Ortaokulu bu yıl da iddialı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) görevlileri, Eğitimde Kalite Sistemi Uygulamaları kapsamında Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde ülke genelinde ilk 10’a girerek finale kalan Zonguldak Ereğli Ormanlı İlkokul-Ortaokulu’na saha ziyaretleri gerçekleştirdi.

MEB Değerlendirme yetkilileri, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı ziyaret etti. Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç ve Ormanlı İlkokul-Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette, MEB yetkilileri, Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde ilk 10’a kalan Ormanlı İlkokul-Ortaokulu’na saha ziyaretinde bulunmak üzere ilçeye geldiklerini belirtti ve süreç hakkında Kaymakam İbrahim Çay’a bilgi verdi.

Ereğli Kaymakamı Çay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ormanlı Ortaokulu başarılarıyla hepimizin gurur duyduğu bir okul, okul idarecileriyle olsun, öğretmenleriyle ve öğrencileriyle olsun birbirine kaynaşmış bir okulumuz. Dolayısıyla ortada bir başarı varsa okulun, başarısızlık varsa idareciler olarak bizim eksikliğimizdir. Ben bu nezaket ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Sürecin son aşaması olan saha ziyaretlerinde MEB yetkililerince yapılacak değerlendirmelerden çıkacak sonuca göre, her kategoride ülke genelinde ilk üç dereceyi elde edecek kurumlar belirlenecek. Ormanlı İlkokulu-Ortaokulu 2013 yılında da ‘Yılın Kaliteli Ekibi’ kategorisinde Türkiye 2.'si olmuştu. Bu yıl ise MEB Eğitimde Kalite Sistemi Uygulamaları kapsamında Yılın Kaliteli Kurumu kategorisinde ülke genelinde ilk 10’a girerek finale kaldı. Okulun her 2 yılda başarı göstermesi, Ereğli ve Alaplı’da da takdirle karşılanırken, okulun bu yıl da ilk 10 içinde önemli bir başarıya daha imza atması bekleniyor.

CİHAN

Yorumlar