Ormanda şüpheli ölüm

Şile’nin Karaböyli köyünde hayvancılık yapan bir kişi kafasından vurulmuş halde bulundu. Jandarma ekipleri, ceset üzerinde ve olay yerinde inceleme yaptıktan sonra, şahsın cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.Edinilen bilgiye...

Google Haberlere Abone ol
Ormanda şüpheli ölüm

Şile’nin Karaböyli köyünde hayvancılık yapan bir kişi kafasından vurulmuş halde bulundu. Jandarma ekipleri, ceset üzerinde ve olay yerinde inceleme yaptıktan sonra, şahsın cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Edinilen bilgiye göre, Ağrı’dan hayvancılık için Şile’nin Karabeyli köyüne gelen ve burada büyükbaş hayvan besleyen Ferhat Seyhan, sabah saatlerinde ormanlık alanda ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede ve ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonucu Seyhan’oın kafasından vurulmuş olduğu belirlendi.

Seyhan’ın cesedi cumhuriyet savcısının talimatı ile önce Şile Devlet Hastanesi’ne oradan da Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma, iki gün önce Ferhat Seyhan’ın yanında işe başlayan ve henüz kimliği belirlenemeyen şahıslarla, kaybolan onlarca küçük baş hayvanı arıyor.

CİHAN

Yorumlar