Örgüt yandaşları İstanbul'da minibüs kundakladı

Kenya'nın başkenti Nairobi'de yakalanan Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilmesinin 15'inci yıldönümü nedeniyle örgüt yandaşları park halindeki minibüsü molotofla kundakladı.

Google Haberlere Abone ol
Örgüt yandaşları İstanbul'da minibüs kundakladı

Kenya'nın başkenti Nairobi'de yakalanan Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilmesinin 15'inci yıldönümü nedeniyle örgüt yandaşları park halindeki minibüsü molotofla kundakladı. Minibüste büyük hasar meydana geldi.

    Öcalan’ın yakalanış yıldönümü sebebiyle bugün öğle saatlerinde korsan gösteri yapan grup, Mahmut Şefket Paşa Caddesi üzerinde bazı cadde ve sokakları trafiğe kapattı. Çöpleri ateşe veren grup, yollara barikat kurdu.

    Akşam saatlerinde de bir grup havai fişek ve molotof kokteylleri ile çevreye saldırdı. Hacı Ahmet Mahallesi’nde park halinde bulunan bir minibüs yüzleri maskeli 5 kişilik bir grup tarafından molotof bombasıyla kundaklandı. Araçta büyük hasar oluştu. Yanan minibüse müdahaleyi itfaiye ekipleri yaptı.

    Polis ekipleri konuyla ilgili bilgi almaya çalıştı. 5-6 kişilik maskeli grubun çevreye zarar verdiğini belirten bir görgü tanığı minibüsün atılan molotof bombalarıyla yandığını söyledi.

    Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. CİHAN

Yorumlar