Örgülerle ağaçların gövdelerini kazak gibi giydirdiler

Antalya Gönüllüler Derneği üyesi kadınlar, Çiçekli Sokak’taki ağaçların gövdelerini kendilerinin ördüğü örgülerle kazak gibi giydirdi.

Google Haberlere Abone ol
Örgülerle ağaçların gövdelerini kazak gibi giydirdiler

Antalya Gönüllüler Derneği üyesi kadınlar, Çiçekli Sokak’taki ağaçların gövdelerini kendilerinin ördüğü örgülerle kazak gibi giydirdi. Etkinlikle ve sokağa yerleştirilen çiçeklerle, aynı zamanda, EXPO 2016 Antalya'ya da katkı verilmesi amaçlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Antalya Gönüllüleri Derneği’nin ortak projesiyle Çiçekli Sokak’taki ağaçların gövdeleri gökkuşağı giysilerine büründü. Gökkuşağı renkleriyle sarmalanan ağaçlar ilginç görüntü oluşturuyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından renkli çiçek ve üçgen gölgeliklerle kaplanan ve artık adı Çiçekli Sokak olarak anılan Kalekapısı’ndaki 1. Sokak’ta ağaçlara zarar vermeyecek ve hava almalarına olanak sağlayacak şekilde örülen örgüler, bir kazak gibi ağaçları sarıyor.

Söz konusu projeyle sokaktaki esnafın ekonomisini yükseltilmesi ve sokağın cazibesinin de arttırılmasının hedeflendiği belirtildi. CİHAN

Yorumlar