Orgeneral Necdet Özel yeniden görev başında

Ameliyat geçiren Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, 15 gün sonra görevin başladı.

Google Haberlere Abone ol
Orgeneral Necdet Özel yeniden görev başında

9 Mayıs 2015 tarihinde başarılı bir tıbbi operasyon geçiren Orgeneral Necdet Özel bugün görevinin başına geçti.
Düşük Tempolu Çalışacak
İki haftalık istiratın ardından bu sabah göreve başlayan Orgeneral Necdet Özel bir süre daha kıta ziyaretleri ve kabulleri gerçekleştirmeden daha düşük tempoda çalışması bekleniyor.

Genelkurmay'dan Açıklama
Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamada"09 Mayıs 2015 tarihinde başarılı bir tıbbi operasyon geçiren Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel görevine başlamıştır" 
4 Göreve Katılamadı
İki hafta raporlu olan Necdet Özel, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Süleyman Şah Saygı Karakolu ziyaretine eşlik edememiş, Kenan Evren'in cenaze törenine ve Brüksel'deki NATO toplantısına katılamamıştı. Orgeneral Özel, Deniz Kurdu Tatbikatında bulunamamıştı.
İddialar Asılsız Çıktı
Orgeneral Özel'in yerine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar vekalet etmişti. Genelkurmay Başkanı'nın 15 günlük raporu'nun sonrasında Özel'in göreve dönmeyeceği öne sürülmüştü.
Başbakanlık, rapor süresinin bitiminde görevinin başına dönecek açıklaması yaparken, Karargah "Spekülatif haberler gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar