Ordu'da Yaşlı Çift Yanarak Öldü

Ordu'nun Ulubey ilçesinde ahşap evde çıkan yangında 80 yaşındaki Dursun Mehmet Köksal ve eşi 85 yaşındaki Üsmihan Köksal yanarak hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Ordu'da Yaşlı Çift Yanarak Öldü

Ordu'nun Ulubey ilçesinde ahşap evde çıkan yangında İhtiyar çif yanarak can verdi. Yanarak ölen 80 yaşındaki Dursun Mehmet Köksal ve benzeri 85 yaşındaki Üsmihan Köksal'ın cesetleri evden zor çıkarıldı.

FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜLER

Olay bugün Ulubey ilçesine bağlı Yeni Sayaca Mahallesi'nde meydana geldi. Dursun Mehmet Köksal bugün ilçe merkezinde Cuma namazını kıldıktan sonra eve benzeri Üsmihan Köksal'ın yanına döndü. Yaşlı çift evde oturduğu sırada, belirlenemeyen bir sebepten dolayı ötürü yangın çıktı. Kısa zamanda 2 katlı ahşap evi saran alevlerin içerisinde kalan Dursun Mehmet Köksal ve Üsmihan Köksal yanarak feci biçimde öldü.

CESETLERİ ZOR ÇIKARILDI

Jandarma, AFAD, İtfaiye ve vatandaşların çabasıyla müdahale edilen yangında İhtiyar çiftin cesetleri güçlükle çıkarıldı. Çiftin cesetleri daha sonra otopsi için Ulubey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Üsmihan Köksal'ın sıhhat sorunları sebebi ile hasta olduğu, uzun zamandır yürüyemeyerek yatacağı öğrenildi. Jandarma yangınla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar