Ordu semalarında uçaklar ne zaman görülecek?

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılış tarihi ve uçuş programı hakkında izahatlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ordu semalarında uçaklar ne zaman görülecek?

Yapımı süren Ordu-Giresun Havaalanı'nın kısa zamanda açılacağını anlatım eden Balkanlıoğlu, Mayıs ayı arasında Ordu semalarında uçakların görüleceğini vurguladı.

Yapımı süren Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılış tarihsel ve C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışa katılıp katılmayacağı konusunda bilgilere sağlayan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Havaalanı açılış süreci hızla ilerliyor. Açılış için yöre halkı sayın Cumhurbaşkanımızı açılışta görmek istiyor. Türkiye'nin saygınlık projelerinden birisi dünya da üç adet mevcut biride burada olacak. Bu nedenle Cumhurbaşkanımızın hummalı programlarından paradigma almak gerekiyor. Bu nedenle dört dörtlük bitmesi de biraz zaman alacak umumi manada süreç bu biçimde ters bir vaziyet yok. Cumhurbaşkanımızın programları doğrultusunda nisan ayında açılacağı biçiminde duyumlar mevcut fakat bize ulaşan yazılı kati bir emir gelmediği için bir tarih veremiyoruz. Bu doğrultuda nisan ayında havaalanının açılacağı mayıs ayında da tarifeli uçuşların başlayacağını düşünüyoruz. Halkımız merak etmesin bir kaç ay arasında Ordu semalarında uçakları göreceğiz inşallah" diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar