Ordu Kültür Evi’nin temelleri atıldı

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılacak Ordu Kültür Evi’nin temelleri atıldı. Belediye tarafından Ardıçlı Mahallesi’nde Ordulular için tahsis edilen arazide yapılacak kültür evinin temeli, Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Akbaş, Eseny.

Google Haberlere Abone ol
Ordu Kültür Evi’nin temelleri atıldı

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılacak Ordu Kültür Evi’nin temelleri atıldı.

Belediye tarafından Ardıçlı Mahallesi’nde Ordulular için tahsis edilen arazide yapılacak kültür evinin temeli, Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Akbaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’ın katılımıyla atıldı. Sanatçı Hasan Yılmaz’ın verdiği konserle başlayan programda bir araya gelen Ordulular Kültür Evi’nin heyecanını yaşadı.

Hüseyin Akbaş, projenin Ordulular için bir ilk olduğunu söyleyerek, "Bugün hepimiz için özel ve önemli bir gün, özellikle benim için daha anlamlı daha mutlu bir gün. Hem Ordu’lu olmanın hem de böyle bir projede ilk olmanın gururunu taşıyoruz." dedi. Enver Yılmaz da "Esenyurt ’ta ve İstanbul’da yaşayan Ordulu hemşerilerimiz için Necmi Kadıoğlu’nun yapmış olduğu bu özverili ve gayretli çalışmanın diğer ilçe ve illerimize de örnek olacak bir çalışmadır. Ordulular adına belediye başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol mensupları ve katılımcılar tarafından kültür evinin temeline dualar eşliğinde ilk harç döküldü. Kültür evinde, sportif alanlar, kafe, restoranlar, çok amaçlı konferans salonu, kütüphane, düğün salonu, başkanlık odası ve üye derneklerin odaları yer alacak. CİHAN

Yorumlar