ORAN ile Evde Sağlık Hizmetleri Projesi uygulanmaya başlandı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (ORAN) 2013 Yılı Teknik Destek Programı Çerçevesinde Kayseri Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin de proje ortağı olarak yer aldığı 'Evde Sağlık Hizmetleri Biriml.

Google Haberlere Abone ol
ORAN ile Evde Sağlık Hizmetleri Projesi uygulanmaya başlandı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (ORAN) 2013 Yılı Teknik Destek Programı Çerçevesinde Kayseri Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin de proje ortağı olarak yer aldığı 'Evde Sağlık Hizmetleri Birimlerinde Görev Yapan Personellerin Eğitim Düzeylerinin Yükseltilmesi Projesi'nde, Geriatri Merkezi toplantı salonundaki açılışın ardından eğitimlere başlandı.

Açılışa Kayseri Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. İsmail Kılıç, Kayseri Halk Sağlığı müdür yardımcıları Dr. Ersin Yel ve Murat Yakut, Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, İl Sağlık Müdürlüğü şube müdürleri ile Halk Sağlığı Müdürlüğü şube müdürleri, Erciyes Üniversitesi ve bazı kamu kuruluşları yetkilileri ile Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. İsmail Kılıç, evde sağlık hizmetlerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Özkan Köse ve Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM) Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sıtkı İlkay, konu ile ilgili konuşmalar yaptı. Proje kapsamında ilde evde sağlık hizmetleri birimlerinde görevli 40 sağlık personeline Orta Anadolu Kalkınma Ajansı teknik desteği ile 10-15 Şubat 2014 tarihleri arasında 20’şer kişilik iki grup halinde eğitim verilecek.
CİHAN

Yorumlar