Operatör, devrilen vincin altında can verdi

Beylikdüzü’nde bir site inşaatı sırasında 40 metre yüksekliğindeki vinç devrildi.

Google Haberlere Abone ol
Operatör, devrilen vincin altında can verdi

Beylikdüzü’nde bir site inşaatı sırasında 40 metre yüksekliğindeki vinç devrildi. Kazada, 1 işçi yaşamını yitirirken, 2 işçi ağır yaralandı.

Beykent Adnan Kahveci Mahallesi Buse Sokak’ta bulunan bir site inşaatının şantiyesinde, saat 16.00 sıralarında meydana gelen kaza, iddiaya göre şöyle yaşandı: İnşaatın dış cephe çalışması sırasında Basri Cihangir’in (38) kullandığı 40 metre yüksekliğindeki vincin bağlantılarından biri, henüz belirlenemeyen bir nedenle koptu. Yerinden kopan vinç, yerde çalışmakta olan işçiler Mustafa Bolat (24) ile Mehmet Tuncel’in (24) üzerine devrildi.

Kazada, vinci kullanan Basri Cihangir olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Bolat ve Tuncel, şantiyedeki çalışanların yardımıyla olay yerine çağrılan ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı 2 çalışanın tedavileri devam ederken, Cihangir’in cesedi, polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar