Operasyon timi eğitimi aksiyon filmlerini aratmadı

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Operasyon Timi’ne verilen eğitim, aksiyon filmlerini aratmadı. Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Operasyon Timi için Özel Harekât Daire Başkanlığı tarafından organize edilen...

Google Haberlere Abone ol
Operasyon timi eğitimi aksiyon filmlerini aratmadı

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Operasyon Timi’ne verilen eğitim, aksiyon filmlerini aratmadı. Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Operasyon Timi için Özel Harekât Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Operasyon Eğitim Kursu tamamlandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Operasyon Timi, gecikmesinde sakınca bulunan olaylara ve meydana gelen krizlere müdahale etmek, organize suç ve terör örgütleriyle mücadele etmek amacıyla görev yapıyor. Operasyon timinin eğitim çalışmalarına katkı sağlamak, operasyonel teknik ve taktik becerilerini geliştirmek, terör örgütlerinin izlediği stratejileri engellemek ve mücadelede etkin başarıyı sağlamak amacıyla operasyonel eğitim alanı, araziler ve şehrin muhtelif noktaları kullanılarak 15 günlük eğitim kursu verildi.

İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, uzman eğitimcileri ve operasyon tim amirini makamında kabul ederek teşekkür belgesi verdi. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, Nevşehir Valiliği’nin oluru ile meydana gelebilecek toplumsal olaylara, hırsızlık, terör ve organize suç örgütlerine ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonel faaliyetler düzenlenmesi amacıyla 'Operasyon Timi& 2010 yılı içerisinde kuruldu. Tim, kurulduğu tarihten günümüze kadar geçen sürede il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilen uyuşturucu kaçakçıları ve hırsızlık örgütlerine yönelik operasyonlarda birçok şüphelinin yakalanmasında etkin rol üstlendi.

CİHAN

Yorumlar