Ootomobilin motosikletine çarptığı gazete dağıtıcısı hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yeni yılın ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Ootomobilin motosikletine çarptığı gazete dağıtıcısı hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yeni yılın ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet Pembegüllü Bulvarı'nda sabah saatlerinde meydana gelen kazada, gazete dağıtımı yapan Şahin Kozca olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, alkollü olduğu iddia edilen B.S. idaresindeki 41 UE 706 plakalı özel bir şirkete ait ticari otomobilin, motosikleti ile seyir halinde olan gazete dağıtıcısı Kozca'ya, arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Kazada başından darbe alan Kozca, olay sonrası hemen hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sabahın erken saatlerinde büyük bir gürültü ile uyandıklarını söyleyen mahalle sakinleri, sürücünün uzaklaştığını ama sonra geri gelip kazayı kendi yaptığını itiraf ettiğini söyledi. Kozca, Gebze Merkez Mezarlığı'nda ikindi namazını mütakiben kılınan cenaze namazının ardından memleketi Zonguldak'a gönderildi. Olay sonrası gözaltına alınan sürücü B.S ise ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. CİHAN

Yorumlar