O.Ö'nün ev sahibi: Arkasında birilerinin olduğunu düşünüyoruz

Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran O.Ö’nün ev sahibi, "Arkasında birilerinin olduğunu düşünüyoruz.

Google Haberlere Abone ol
O.Ö'nün ev sahibi: Arkasında birilerinin olduğunu düşünüyoruz

Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran O.Ö’nün ev sahibi, "Arkasında birilerinin olduğunu düşünüyoruz." dedi.

7 yıldır O:Ö’nün ev sahibi olan Ahmet Erat, O.Ö için "Bize karşı, büyüklerine karşı saygılı, sevgili bir kimseydi. Bunu tek başına bunun yapacağına kesinlikle biz inanmıyoruz. Arkasında birilerin olduğunu düşünüyoruz. Yanlışını hiç görmedik. Elinde yiyecek dahi olsa çocuklara dağıtırdı. Sabıkası varmış. Kimse iş vermedi. Bunalıma girdi. İşsiz kaldı. Nereye başvurduysa iş vermediler. 2 yaşında çocuğu var. Evli. Babası da iki yıl önce Kuzey Irak’ta kalp krizi getirip öldü. Evi geçindiren anneleri." ifadelerini kullandı.

Zanlının ikamet ettiği mahallede 1,5 yıldır market işleten Hikmetullah Abay ise "Devamlı bana uğrayan bir müşterimiz. Durumu pek iyi değildi. Normal bir durumu vardı. Küçük çocuğu ile gelirdi. Ufak tefek şeyler alır giderdi. Her geldiğinde cebindeki bozuk paraları sadaka kutusuna atıp giderdi. Ben hiçbir müşteride onu görmedim. Her geldiğinde saygılı, hürmet gösteren, çok candan içten birisiydi. 2-3 günde bir bana uğrayan bir müşterimdi. Onun böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmedi. Öyle bir şey kimsenin aklına gelmezdi zaten. Öyle bir amacının olduğunu da zannetmiyorum." şeklinde konuştu.

Muhtar Mehmet Oluç ise şu ifadeleri kullandı: "Efendi, kendi halinde olan bir insan. Hiçbir şikayeti yoktu. Kendi halinde tek başına gider gelir. Bir zararını görmedim ben kendi şahsım adına. Ailesi ile de bir sıkıntı yaşamadık."
CİHAN

Yorumlar