Onkoloji Hastanesi güçleniyor

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi, yapılan bağışlarla güçleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Onkoloji Hastanesi güçleniyor

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi, yapılan bağışlarla güçleniyor. 2013 yılı itibariyle birçok gönüllü işadamının destekleriyle yenilenen ve tıbbi donanımı geliştirilen hastaneden hastalar artık daha geniş hizmet alma imkânına sahip.

    Onkoloji Hastanesi’nde Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi tarafından tefrişi gerçekleştirilen 5 hasta odasının açılışı gerçekleştirildi. HASVAK Bursa Şubesi bağışçıları Nebahat Özbağcı ve Berna Erdinç’in bağışlarıyla yapılan açılışı, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, Bursa Onkoloji Hastanesi Başhekimi Dr. Hanefi Kabalar, HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Sayın Zerrin Özgüle, HASVAK Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve bağışçılar Nebahat Özbağcı ile Berna Erdinç’in katılımıyla yapıldı.

    “SAĞLIĞA HİZMET İNSANLIĞA HİZMETTİR”

    Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, yapılan bağışlar sayesinde hastanenin fiziki ve tıbbi donanımının büyük oranda güçlendirildiğini söyledi. Baştuğ, şunları dile getirdi: “Sağlığa hizmetin insanlığa hizmet demektir. Bu yüzden sağlık yöneticileri olarak bizler kamu hastanelerimize katkı sağlayan tüm bağışçılarımıza büyük minnet duyuyoruz. Sağlık alanına destek veren ve elini taşın altına koymaktan çekinmeyen kişi ve kurumlarla inanıyoruz ki sağlık hizmetleri çok daha ileri seviyelere taşınacak.”

    Yavuz Baştuğ, HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle’ye Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’ne yapmış oldukları bağışlardan dolayı teşekkür plaketlerini takdim etti.

    HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle ise 5 odanın tefrişi için bağış yapan Nebahat Özbağcı ve Berna Erdinç’e teşekkür plaketlerini takdim ederek; yapılan bağışların çok önemli ve değerli olduğunu, böyle bağışlar sayesinde pek çok hastaya ulaştıklarını ve yapılan bağışların süreceğini ifade etti. CİHAN

Yorumlar