Öner: Masa Dağı’nı cazibe merkezi yapacağız

CHP Kepez Belediye başkan adayı Erdal Öner, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ev ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Öner: Masa Dağı’nı cazibe merkezi yapacağız

CHP Kepez Belediye başkan adayı Erdal Öner, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ev ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdürüyor. Öner, Masa Dağı bölgesini ziyaretinde bölgenin sorunlarını dinledi.

Çalışmalarına site ve mahalle ziyaretleriyle devam eden Öner, Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki bir ev toplantısında bölgenin tapu problemleri, sağlık ocağı, okul gibi ihtiyaçlarını en geç 1 yıl içinde çözeceklerini söyledi. Bu sorunların 30 Mart’tan sonra el birliğiyle kolayca çözüleceğini vurgulayan Öner, “İçinizde başka partilere oy vermiş arkadaşlar olabilir. Hatta CHP’ye hiç oy vermemiş arkadaşlar da olabilir. Ancak yerel seçimlerde aday ve ekip çok önemlidir. Ben de CHP’nin Kepez Belediye başkan adayı olarak Kepez için, Antalya için hepinizin oylarına talip olduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de ev ziyaretleri gerçekleştiren Öner, Masa Dağı bölgesinin sorunlarını dinledi. Burayı cazibe merkezi haline getireceklerini belirten Öner, Masa Dağı’na teleferik projesi, seyir terasları gibi daha birçok projeleri olduğunun altını çizdi. Öner, “Şu anda belediye başkanı değilim. Yalnız sizlerden gelen talepler gösteriyor ki siz zaten beni başkan olarak seçmişsiniz. İnşallah 30 Mart’tan sonra seçimleri kazandığımızda tekrar buluşacağız ve Kepez’i hep beraber geliştireceğiz.” diye konuştu.

CHP Kepez Belediye başkan adayı Erdal Öner, cumartesi saat 19.30’da Erdal Öner Spor Salonu’nda projelerini açıklayacak. Meclis üyesi adaylarının da tanıtılacağı toplantıda Erdal Öner, '66 mahalle için 66 proje' sloganını kullanacak. CİHAN

Yorumlar