One Direction Grubunda Ayrılık

İngiliz ve İrlandalı üyelerden oluşan pop müzik grubu 'One Direction'ın üyelerinden Zayn Malik gruptan ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
One Direction Grubunda Ayrılık

Dünya çapında gençlerin beğeni ile takip ettiği pop müzik grubu 'One Direction'ın üyelerinden Zayn Malik'in gruptan ayrıldığı öğrenildi.

'GRUPTAN AYRILMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN'

Zayn Malik, yaptığı izahatda, 'One Direction ile yaşamının düş ettiğinin fazla fazla ötesine geçtiğini lakin beş senenin peşinden gruptan ayrılması için şu anda doğru süre olduğunu hissettiğini' anlatım etti.

'HAYRANLARIMI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMIŞ OLABİLİRİM'

Ayrılık kararıyla hayranlarını düş kırıklığına uğratmış olabileceğini bunun için özür dilediğini bildiren Zayn Zalik, doğru olduğunu hissettiği şeyi yapması gerektiğini kaydetti.

GRUP KALAN ÜYELERLE YOLA DEVAM EDECEK

Müzik listelerinde oldukça çok defa zirveye oturan 'One Direction' grubu, Malik'in uçurum kararını doğrularken, yoluna, kalan dört üyeyle devam edeceğini açıkladı.

'KARARINA SAYGI DUYUYORUZ'

Şu anda dünya turnesinde bulunan gruptan yapılan izahatda, 'Zayn'ın gittiğini görmek gerçekten fazla fazla üzücü, diğer yandan kararına bütünüyle saygı duyuyoruz' ifadesine yer verildi.

THE X FACTOR YARIŞMASIYLA TANINDILAR

İngiltere'de yayınlanan müsabaka programı 'The X Factor'de üçüncülük aldıktan sonra 2010 yılında bir müzik şirketiyle anlaşarak ilk kayıtlarını oluşturan grup, 'Up All Night' (2011), 'Take Me Home' (2012), 'Midnight Memories' (2013) ve 'Four' (2014) isimli dört albüm çıkardı.

ÖNEMLİ ÖDÜLLER TOPLADILAR

Beş Brit, dört MTV Video Müzik ve 11 MTV Avrupa Müzik Ödülü elde eden grubun 'What Makes You Beautiful', 'Live While We're Young', 'Story of My Life' ve 'Steal My Girl' şarkıları dünya çapında muvaffakiyet yakaladı.

BİLGİ YARIŞMASI OYUNU, ÜYE OLMADAN HEMEN BAŞLA

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar