Önce CHP'li sonra AK Parti'li başkan söyledi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yerel seçimlere sayılı günler kala tüm meclis üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Önce CHP'li sonra AK Parti'li başkan söyledi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yerel seçimlere sayılı günler kala tüm meclis üyeleriyle yemekte bir araya geldi. Yemekli toplantının ardından önce CHP'li Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ardından AK Parti'li Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, söylenilen şarkı ve türkülere eşlik etti.

    Dobruca Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe merkez ilçe belediye başkanları, AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı. Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği ekibi ve Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası'nın müzikleriyle renklenen programda konuşan Başkan Altepe, geçen 4 dönemde yapılan hizmetleri bir döneme sığdırarak önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi. Yeni stadyum, belediye binası, bilim teknoloji merkezi gibi anıtsal yapılar ve binlerce metrekarelik büyük meydan ve parkların bu dönem Bursa’ya kazandırıldığını hatırlatan Başkan Altepe, "Yapılan araştırmalarda yaşamını bulunduğu şehirde sürdürmek isteyenlerin oranı en yüksek il Bursa. Bu sonuç yapılan hizmetlerle doğru orantılı. Daha yaşanabilir, sağlıklı bir kent yolunda attığımız adımlarla yaşam kalitesi yükseliyor ve Bursalılar bu şehirde yaşamaktan mutluluk duyuyor. Bu şehre hizmet etmek hepimiz için büyük bir onur. Bir dönemin daha sonuna geliyoruz. Yaklaşık 2,5 ay sonra seçim yapılacak. Tüm aday arkadaşlarımız da yoğun bir propaganda sürecine girecek. Bu nedenle tempo daha hızlanmadan biraya gelmek istedim. Kente kazandırdığımız tüm hizmetler bu meclisin eseri. Katkı koyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

    Başkan Altepe, konuşmasının ardından geçen 5 yıllık hizmetlere katkı koyan tüm meclis üyelerine birer anı plaketi verdi. Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası’nın sahne almasıyla birlikte renklenen gecede Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şarkılara eşlik etti. Bozbey, bir şarkıya eşlik ederken Keskin, bir türküyü baştan sona okudu. CİHAN

Yorumlar