OMÜ’ye gelen yabancı öğrenciler eğitimlerini tamamladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile arasındaki ikili işbirliği anlaşması kapsamında staj görmek için Samsun’a gelen Arnavutluk’un Vitrina Üniversitesi öğrencileri, stajlarını tamamlayarak ülkelerine döndü. Tıp fakültesi, diş hekimliği...

Google Haberlere Abone ol
OMÜ’ye gelen yabancı öğrenciler eğitimlerini tamamladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile arasındaki ikili işbirliği anlaşması kapsamında staj görmek için Samsun’a gelen Arnavutluk’un Vitrina Üniversitesi öğrencileri, stajlarını tamamlayarak ülkelerine döndü.

Tıp fakültesi, diş hekimliği fakültesi ve Samsun Sağlık Yüksek Okulu’nda staj gören 34 öğrenci ve 3 personelden oluşan uluslararası grup, OMÜ’de aldıkları 2 hafta süren yoğun bir eğitim programının ardından ülkelerine döndü.

    Vitrina Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Piro Cıpo ve Uluslararası İlişkiler Birimi Sorumlusu Dr. Aida Marku yaptıkları konuşmada OMÜ’de düzenlenen stajların başarısına vurgu yaparak Vitrina Üniversitesi öğrencilerinin OMÜ’de eğitim görmeye çok istekli olduklarını ve 35 öğrenciden oluşan ikinci bir grubun yine Temmuz ayı içerisinde OMÜ’ye geleceğini söyledi.

CİHAN

Yorumlar