Omurilik Felçliler Derneği gecesine Hakan Şükür ve eşinden destek

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Hüsnü Ayık Bakım Merkezi destek gecesine, İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür ve eşi Beyda Şükür de katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Omurilik Felçliler Derneği gecesine Hakan Şükür ve eşinden destek

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Hüsnü Ayık Bakım Merkezi destek gecesine, İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür ve eşi Beyda Şükür de katıldı. Destek gecesine siyaset, sanat ve iş dünyasından çok sayıda kişi destek verdi.

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Beyda Şükür, çok güzel bir gecede toplandıklarını belirterek, "Engelli arkadaşlarımızın kurmuş olduğu derneğe katkıda bulunmak için destek gecesi düzenledik. Sağ olsun eşim de Ankara'dan çıkıp geldi. Çok güzel katılımımız var. Siyaset ve sanat dünyasından. Hepsine ve sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür ise, Ankara'da dershanelerin kapatılması ile hayırsız bir geceden, yardım için düzenlenen hayırlı bir geceye geldiğini belirterek, "Eşim gerekenleri söyledi. Çok fazla ihtiyaç var. Burada kimsesi olmayan insanların çok önemli ihtiyaçları giderilecek. Ben Ankara'dan geldim. Ayağımın tozuyla eşim yönetim kurulu üyesi. Aslında bugün Ankara'da hakikaten çok hayırlı olmayan bir şey Meclis'ten geçecek. Dershanelerin kapatılması ile ilgili biliyorsunuz ben de bir süreç yaşadım. Çok üzgünüm. Türkiye çok zor bir süreç yaşıyor. Bu anlamda özel teşebbüsün eğitim hakkının doğu ile batının arasındaki uçurumun artacağı bir sürece giriyoruz. Ama ben buraya hayırlı bir iş için çok güzel bir gece için geldim. Ben tekrar Ankara'ya döneceğim. Burada sanatçı siyasetçi yurdumuzun bir çok yerinden insanlar var. Biz de destek olmaya çalışıyoruz. Umarım hayırlı olur. Herkes elinden geldiğince destek olmaya çalışsın." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar