OMÜ’de vefat eden öğretmenler anısına fidan dikildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ağaçlandırma ve Doğal Yaşam Topluluğu, 19 Mayıs Lisesi 1980 Mezunları, Doğa Güzelleştirme Merkezi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Orman ve Çevre Düzenleme Müdürlüğü işbirliğiyle, OMÜ İktisat Fakültesi...

Google Haberlere Abone ol
OMÜ’de vefat eden öğretmenler anısına fidan dikildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ağaçlandırma ve Doğal Yaşam Topluluğu, 19 Mayıs Lisesi 1980 Mezunları, Doğa Güzelleştirme Merkezi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Orman ve Çevre Düzenleme Müdürlüğü işbirliğiyle, OMÜ İktisat Fakültesi önünde 19 Mayıs Lisesi'nden 1980 yılında mezun olan ve vefat eden öğretmenlerin anısına fidan dikildi.

“DİKİLEN HER FİDANIN GELECEK İÇİN ÜMİTLER YEŞERTMESİNİ DİLİYORUM”

Etkinlikte konuşan Ağaçlandırma ve Doğal Yaşam Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Ergin Öztürk, “Fidanların temini konusunda Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına üniversitemize katkı sağlayan ve on binlerce fidanı toprakla buluşturan Doğa Güzelleştirme Merkezine, her türlü alt yapı hizmetini sunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Orman ve Çevre Düzenleme Müdürlüğüne ve vefat eden arkadaşlarını, öğretmenlerini unutmayarak onların anısını ağaç dikmek gibi çok faydalı bir etkinlikle yaşatmak isteyen 19 Mayıs Lisesi 1980 mezunlarına teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin çevreye ve topluma karşı sorumluluk bilincinin geliştirilmesine katkı sağlamasını, dikilen her fidanın gelecek için ümitler yeşertmesini diliyorum.” dedi.

Etkinliğe; Ağaçlandırma ve Doğal Yaşam Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Ergin Öztürk, 19 Mayıs Lisesi 1980 yılı mezunları Başkan Yardımcısı İlhami Taneri, Orman ve Çevre Düzenleme Müdürü Ziraat Mühendisi Abdulaziz Özmen ve Doğa Güzelleştirme Merkezinden Recep Öztürk katıldı.

CİHAN

Yorumlar