Ömer Halisdemir'le ilgili yeni detay

Darbe girişiminin sembol isimlerindne Ömer Halisdemir'in, öldürdüğü darbeci generalle 5 yıl çalıştığı öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Ömer Halisdemir'le ilgili yeni detay
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar anısına düzenlenen Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi kupası, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir'e takdim edildi.

Baba Halisdemir, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Halisdemir, Türkiye'nin her tarafından daha çok Ömer Halis'lerin çıkacağını vurgulayarak, "Çocuklarımın devamı var, yetiştiriyorum. Ben Zekai komutanımla görüştüğümüzde 'efendim, sizin koruyuculuğunuzu yapabilirim' dedim. Şükürler olsun sağlamım. Türkiye'nin her tarafından yiğitlerimiz var." dedi.

Türk milletinin duyarlı olduğunu vurgulayan Halisdemir, şunları kaydetti: "Ömer Halisdemir, vurduğu hainle 5 yıl görev yapmış. Afganistan'da 1 yıl kaldı. Oğlum görev yaptığı 20 yılının 10 yılını Kuzey Irak'ta geçirdi. Ömer bu komutanı tanırmış şükürler olsun teslim etmedi, kendi şehit oldu ama kanını aldı. Özel Kuvvetleri teslim aldıktan sonra Türkiye'yi de teslim alabileceklermiş ama çocuğuma Allah rahmet eylesin, gözünü kırpmadan şehit oldu ama sizler varsınız. Zaten Ömer, Atatürk inkılaplarını ve anayasa kitaplarını çok okurdu, üç dil biliyordu. Avrupayı da dolaştı."
Baba Halisdemir, oğlunun isminin 252 çocuğa verildiğini anımsatarak, anne ve babalara teşekkür etti.
 

Yorumlar

Y.ziya kurt Allah. Mekanını. Cennet etsin